Treceți la conținutul principal

Agentii Web Design Bucuresti Pro si Contra

Agentii de Web Design in Bucuresti

Cand vine vorba despre designul website-ului dumneavostra exista multi factori care trebuiesc luati in considerare.
In primul rand trebuie definit rolul pentru care lansam website-ul.
O sa ma intrebati : "Ce vrea sa zica prin asta ?"

Pai... exista mai multe feluri de website-uri si de moduri in care conversiile sa se faca pe el sau in afara lui.
Cititi cu atentie sa intelegeti rolul unui site si ideea din spatele lui. Nu o sa va plictisesc cu detalii tehnice si termeni greu de retinut,asa ca cititi mai departe .

Website Design Restaurant Bucuresti

Sa luam ca exemplu de nisa un restaurant. Ca si inceput trebuie sa descompunem afacerea si sa o intelegem.Pentru o intelegere mai buna o sa va indrum pas cu pas mai jos

Structura Web Design Restaurant Bucuresti

Prestarea serviciilor acestuia se face  intr-o locatie predefinita avand ca si obiect secundar serviciile de catering.
In acest caz optimizarea grafica pentru site'ul web va trebui sa fie mai mult informativa si sectionata in mai multe pagini web tinand cont de cele specificate ma jos

Prestarea serviciilor se face in interiorul restaurantului

Daca se  fac evenimente ce "fel de evenimente" si o prezentare de meniu cat si niste exemple
de evenimente facute anterior

Tot pe acelasi subiect se poate introduce meniul de restaurant care poate fi diversificat sau pe un specific anume,cu un meniu prestabilit pe zile ,cum sunt in multe restaurante 'meniul zilei' sau 'happy hour' cu anumite oferte pe un interval orar

In continuarea structutii site-ului web se poate adauga un interval orar de servire si unde se situeaza locatia cu un numar de telefon pentru rezervari si comenzi de catering

Dupa cum observati aceasta structura de website este strict informativa pentru ca prestarea de servicii se face in circuit inchis adica in locatia restaurantului

Web Design Dezinsectie Bucuresti

Al doilea exemplu sa spunem ca ar fi un serviciu de dezinsectie
Acesta spre deosebire de un restaurant este un serviciu mobil in multe cazuri fara o locatie anume sau daca are o locatie nu este atat de importanta

Clientii care apeleaza la asemenea servicii sunt oameni care chiar au o problema si vor sa fie rezolvata cat de repede posibil.

Cautarea unui seviciu de dezinsectie si luarea de decizii va fi intr-un timp mult mai scurt si nu va avea un titlu informativ atat de mare ca in cazul restaurantului.

Structura Design Web Dezinsectie Bucuresti

Pasii de urmat in cazul lor vor fi :
Locatia, aceasta trebuie sa fie cat mai aproape de locul infestat ,promptitudinea si disponibilitatea.
Luand in considerare acesti factori,designul web al site-ului trebuie sa fie la subiect.
Ce vreau  sa zic prin asta?

Pe prima pagina a site-ului web sa fie specificat aria de prestari servicii in cazul nostru Bucuresti,acesta va fi primul lucru la care clientul va fi atent

Intervalul orar .Sfatul meu este ca si disponibiliatea in cazul unor astfel de servicii sa fie cat mai prelungit
pentru ca site-ul este deschis 24 din 24 si atunci este pacat sa nu fiti eficient,plus de asta disponibiliatea la orice ora va da un avantaj fata de competitie si clientela va fi mult mai mare.

Detaliile de contact car pot cuprinde: numarul de telefon si o adresa de email prin care dumneavoastra sa fiti contactat cu mai multa usurinata

Ca si sfat pentru viitor in cazul in care vezi dori sa apelati la un alt serviciu de web design din Bucuresti spuneti-le sa adaugati cat mau multe optiuni de contact cum ar fi:
Telefon , email, facebook, yahoo si alte medii de socializare pentru diversitate.

Ca si concluzie la cele spuse mai sus designul website-urilor sunt diferite.
In cazul restaurantului este mau mult cu titlu de informatie iar in cel al serviciului de dezinsectie este de actiune imediata.

Ce'ar fi daca....?
Am combina cele doua idei si modele intr-un conglomerat de informare dar in acelasi timp si de prestari servicii.

Exista aceasta posibilitatea de optimizare seo si al designului site-ului care pot face ca si conversiile sa fie de peste 150% mai mari decata a unui site simplu.

Ce vreau sa zic prin conversii?
Conversiile sunt clientii sau posibilii clienti interesati de produsul sau serviciul pe care il prestati pe site-ul web.
Pe langa un site bine structurat ,curat si la obiect mai este nevoie de optimizare seo , sau optimizarea pentru motoarele de cautare

Acest lucru este primordial dupa ce aveti un website ridicat.
Multa lume crede ca  ridicarea unui site web este de ajuns sa iti maresti veniturile dar nu este vina lor ca si clienti ci este vina  agentiilor de web design din Bucuresti care spun acest lucru doar dupa ce s-au vazut cu banii.

Din lipsa de experienta ori din lipsa de profesionalism acestia nu ofera informatii cu privire la pasul urmator.
Optimizarea seo este acel proces care aduce pe prima pagina website-ul dumneavoastra.Este probabil pentru marea majoritate unul dintre cele mai grele lucruri de facut in materie de afacere online.

Asa ca atunci cand mergeti la un interviu in Bucuresti pentru aflarea de sevicii in materie de web design sau incheierea contractului aflati cat mai multe informatii despre optimizarea pentru motoarele de cautare ca sa stiti in ce postura sunteti pentru ca veti avea nevoie mai incolo

Luati ca si exemplu acest blog care este unul gratuit si este pentru multe cuvinte cheie pe prima pagina.
El este un test facut de mine pentru firmele mari de web design din Bucuresti care nu se pricep la optimizarea seo.

Apropo acesta nu este site-ul pe care prestez servicii ci este un blog informativ pentru cei ce vor sa apeleze la o firma de web design din Bucuresti.

Din motive de confidentialitate site-ul este valabil doar pentru clientii existenti pentru ca serviciile prestate sunt exlusiviste (nu ma intelegeti gresit exclusivist nu inseamna scump din contra suntem sub pretul pietei pentru calitatea serviciilor doar ca numarul de locuri este limitat pentru clientii care lucreaza cu noi).

In Bucuresti am observat recent ca unii din oamenii mai deschisi la minte care presteaza anumite servicii adopta intr-un fel sau altu metode de conversie.

Ce vrei sa zici prin "oameni deschisi la minte" ?
Oameni ca si tine care devin interesati sa caute o alternativa inteligenta sa bata competitia fara ca ea sa stie ce se'ntampla

Acest articol este cu titlu informativ ca sa intelegeti aspectele si ideea de la care trebuie sa plecati arunci cand apelati la o firma de web design in Bucuresti .

As vrea sa va dau cateva exemple de site-uri ale clientilor mei dar din pacate aceste lucruri sunt confidentiale asa ca am incercat sa va explic cat mai bine si cat mai pe intelesul dumneavoastra fara detalii tehnice.

Daca aveti intrebari in legatura cu serviciile de web design pentru Bucuresti sau doriti sa primiti o cotatie pentru afacerea dumneavoastra ,care apropo este gratuita si va rog sa faceti asta pentru ca as fi bucuros sa va ajut macar cu un sfat,
Trimiteti un mail la adresa : rastarbogdan@yahoo.ro

Sau pe pagina de facebook : https://www.facebook.com/seowebdesignbucuresti

Luati decizia de a apela la o firma de website design in Bucuresti doar dupa ce aveti minime cunostinte despre ce doriti si lasati restul pe mana unui profesionist
Sper ca v-am fost de ajutor si spor la treaba si la cat mai multi clienti
Cu respect ,
               Bogdan

Postări populare de pe acest blog

Asphalt 8 Hack Android

Click Here ====>Asphalt 8 Hack Android<====Click Here

Airborne 2.3.0i APK Download By Gameloft

The best Android arcade racing video game series reaches a fresh turning point! Perform dynamic, high-speed aerial stunts in an intense driving knowledge driven by a brand-new physics engine!

Asphalt 8: Airborne - The fresh component of one of the best series of arcade race for android finally, she can be ready to amaze you with fresh graphics and fresh features! With the new game engine, the player will get pleasure from the moment the incredible speed stunts and crazy intense races. The company Gameloft has collected in the game 47 certified cars from major manufacturers in the global world. The game flawlessly realized jumps and incredible jumps on them, mainly because well as controlling in the fresh surroundings and flipping 360 levels. Trails in the game takes place in the nine most beautiful corners of our planet.

Asphalt 8 Hack Android ====> https://goo.gl/forms/lXJZjVdiOg…

Asphalt 8 Hacks

Click Here ====>Asphalt 8 Hacks<====Click Here

Airborne 2.2.0.15 XAP File For Windows Phone

Have the APK document for an leader, beta, or staged rollout upgrade? Drop it below just, fill up in any information you know, and we'll perform the rest!

Asphalt 8 Airborne for PC shall allow you experience more of the game. This famous mobile game is now available on computer and laptop computer download giving you the ease to race, reach the finish line and be the first racer. Period is also your challenger right here so be sensible and select the greatest taking part in console.

Range is the true name of the game here, and so Asphalt 8: Airborne also features an amazing quantity of songs. You can contend in Venice, France Guinea, Iceland, and the Nevada desert, among other exotic venues. Each offers been developed with care, and include components that make them both unique and familiar.

Spend no even more! You possess come to many reliable site on net. The just matter you have …

How To Hack Asphalt 8

Click Here ====>How To Hack Asphalt 8<====Click Here

Airborne 2.3.0i APK Download By Gameloft

The greatest Android arcade racing game series reaches a brand-new turning stage! Perform dynamic, high-speed aerial stunts in an intense driving a vehicle knowledge driven by a brand-new physics engine!

Asphalt 8: Airborne - The fresh part of one of the best series of arcade racing for android finally, she is normally prepared to shock you with brand-new graphics and new features! With the fresh video game engine, the player will get pleasure from the moment the incredible speed stunts and crazy intense races. The company Gameloft has collected in the game 47 licensed cars from major manufacturers in the global world. The game realized jumps and incredible jumps on them perfectly, simply because well as maneuvering in the refreshing atmosphere and turning 360 degrees. Trails in the game takes place in the nine most beautiful corners of our planet.

How To Hack Asphalt 8 ====> https…